CNC Buiger"Als CNC Buiger werk je met een hecht team samen aan het vervaardigen van uiteenlopende buig producten in veelal kleine series en diverse materialen"

Wat breng je mee?

Wat bieden wij?

Wat ga je doen?

In de rol van CNC-buiger ben je fulltime bezig met het vervaardigen van diverse buig producten. Deze producten variëren van hydrauliek leidingen, buizen voor interieur toepassingen en machineonderdelen. De werkplaats beschikt over diverse machines om hydrauliekleidingen compleet af te monteren met de juiste koppelingen. De buig producten worden gelabeld en netjes verpakt voor transport naar de eindklant. Het machinepark bestaat uit 3 CNC-doornbuigmachines en producten komen vaak voor in kleine series zodat geen dag hetzelfde is. Het team van de buigafdeling bestaat uit één buiger en één werkvoorbereider.

Werkzaamheden:

Waarin maken wij het verschil?

Bij Achterbosch Machinebouw geloven we in de vrijheid om je werk zelf in te richten. Je krijgt veel vrijheid om je werkplek en werkmethodes naar jouw wens in te richten. Daarbij moedigen we je aan om actief mee te denken over mogelijke verbeteringen, of het nu gaat om het efficiënter produceren van bepaalde producten of het creëren van een aangenamere werkomgeving. Wij zien onze collega’s graag de verantwoordelijkheid nemen voor zijn of haar product en daartoe ook handelen. Bij ons krijg je de kans op jezelf verder te ontwikkelen in een jong en gedreven team. Kwaliteit van het werk staat bij ons voorop maar we koesteren ook het belang van plezier in het werk dat we doen. Achterbosch Machinebouw is een platte organisatie die de voorkeur geeft aan een directe communicatie en een efficiënte aanpak om doelgerichte resultaten te behalen. Ons team bestaat uit meer dan 30+ toegewijde medewerkers, en samen werken we elke dag aan een breed scala aan projecten.

Over Achterbosch Machinebouw

Achterbosch Machinebouw is gespecialiseerd in een breed scala aan technische diensten, variërend van het ontwerpen en vervaardigen van complete machines met besturingssystemen tot het produceren van halffabricaten en toelevering van diverse machine onderdelen. Onze uitgebreide ervaring en ons team van deskundige en professionele medewerkers maken ons tot de ideale partner voor het realiseren van diverse projecten. 

Wij produceren voor diverse branches in de metaalsector en de machinebouw. Denk hierbij aan de Agrarische sector (vooral glastuinbouw), interieurbouw, automotive, petrochemische industrie en de voedingsindustrie. 

Onze grootste exportproducten zijn de automatiseringsmachines voor de glas/tuinbouw. Deze machines verzorgen het besproeien en transporteren van de planten bij kwekers in heel Europa.

CNC Draaien

CNC Frezen

CNC Buigen

NC Walsen

Lassen (RVS/Staal/Alu)

Cobot Lassen

30+ Medewerkers

Gemiddelde leeftijd: 33

Opgericht in 1994

Klanten in 5+ Europese landen

Impressie

Soliciteren?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu via de button solliciteren. Voor meer informatie kun je ons altijd telefonisch of via de mail bereiken op:

  • 0541 728200
  • info@achterbosch.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.