Engineer/Werkvoorbereider

"Als engineer/werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van diverse projecten, vanaf het eerste klant contact tot de uiteindelijke machine"

Wat breng je mee?

Wat bieden wij?

Wat ga je doen?

Als Engineer/werkvoorbereider houdt jij je bezig met het volledig realiseren van diverse projecten van start tot eind. Dit kunnen kleine projecten zijn van een aantal dagen tot volledige machines. Daarbij zul je eerst in overleg met de klant alle eisen en wensen vastleggen om vervolgens een gerichte offerte op te stellen met een duidelijk technisch concept. Bij opdracht start je het engineering proces en ga je het concept verder uitwerken en maakt daarbij overwogen keuzes omtrent budgettering en technische haalbaarheid. Zodra het ontwerp klaar is ga je over tot de inkoop van alle materialen en maak je keuzes omtrent leveranciers en materialen en bewerkingstechnieken. Daarna begeleid je dit gehele realisatieproces binnen Achterbosch Machinebouw en ga je samen met je collega’s de machine/project vorm geven waarna het opgeleverd kan worden. Deze werkzaamheden variëren tussen diverse kleine projecten/calculaties tot grote projecten voor diverse branches van onder andere de glastuinbouw, interieurbouw, automotive en voedingsindustrie. 

Werkzaamheden:

Waarin maken wij het verschil?

Bij Achterbosch Machinebouw geloven we in de vrijheid om je werk zelf in te richten. Je krijgt veel vrijheid om je werkplek en werkmethodes naar jouw wens in te richten. Daarbij moedigen we je aan om actief mee te denken over mogelijke verbeteringen, of het nu gaat om het efficiënter produceren van bepaalde producten of het creëren van een aangenamere werkomgeving. Wij zien onze collega’s graag de verantwoordelijkheid nemen voor zijn of haar product en daartoe ook handelen. Bij ons krijg je de kans op jezelf verder te ontwikkelen in een jong en gedreven team. Kwaliteit van het werk staat bij ons voorop maar we koesteren ook het belang van plezier in het werk dat we doen. Achterbosch Machinebouw is een platte organisatie die de voorkeur geeft aan een directe communicatie en een efficiënte aanpak om doelgerichte resultaten te behalen. Ons team bestaat uit meer dan 30+ toegewijde medewerkers, en samen werken we elke dag aan een breed scala aan projecten.

Over Achterbosch Machinebouw

Achterbosch Machinebouw is gespecialiseerd in een breed scala aan technische diensten, variërend van het ontwerpen en vervaardigen van complete machines met besturingssystemen tot het produceren van halffabricaten en toelevering van diverse machine onderdelen. Onze uitgebreide ervaring en ons team van deskundige en professionele medewerkers maken ons tot de ideale partner voor het realiseren van diverse projecten. 

Wij produceren voor diverse branches in de metaalsector en de machinebouw. Denk hierbij aan de Agrarische sector (vooral glastuinbouw), interieurbouw, automotive, petrochemische industrie en de voedingsindustrie. 

Onze grootste exportproducten zijn de automatiseringsmachines voor de glas/tuinbouw. Deze machines verzorgen het besproeien en transporteren van de planten bij kwekers in heel Europa.

CNC Draaien

CNC Frezen

CNC Buigen

NC Walsen

Lassen (RVS/Staal/Alu)

Cobot Lassen

30+ Medewerkers

Gemiddelde leeftijd: 33

Opgericht in 1994

Klanten in 5+ Europese landen

Impressie

Soliciteren?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu via de button solliciteren. Voor meer informatie kun je ons altijd telefonisch of via de mail bereiken op:

  • 0541 728200
  • info@achterbosch.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.