Zij-instromer Verspaning

"Altijd al nieuwsgierig geweest naar een baan in de verspaningsindustrie? Pak je kans en laat je intern opleiden binnen het team van Achterbosch Machinebouw"

Wat breng je mee?

Wat bieden wij?

Wat ga je doen?

Als zij-instromer wordt je onderdeel van de afdeling CNC frezen en draaien binnen Achterbosch. Je wordt intern opgeleid en krijgt de mogelijkheid om op kosten van Achterbosch een cursus of opleiding te volgen. Je gaat leren materiaal op te spannen, producten in te meten en G-Code maken aan de machine en met CAM software. Uiteindelijk zul je zelfstandig in de frees of draai-afdeling aan het werk kunnen. Extra tekst…

Werkzaamheden:

Waarin maken wij het verschil?

Bij Achterbosch Machinebouw geloven we in de vrijheid om je werk zelf in te richten. Je krijgt veel vrijheid om je werkplek en werkmethodes naar jouw wens in te richten. Daarbij moedigen we je aan om actief mee te denken over mogelijke verbeteringen, of het nu gaat om het efficiënter produceren van bepaalde producten of het creëren van een aangenamere werkomgeving. Wij zien onze collega’s graag de verantwoordelijkheid nemen voor zijn of haar product en daartoe ook handelen. Bij ons krijg je de kans op jezelf verder te ontwikkelen in een jong en gedreven team. Kwaliteit van het werk staat bij ons voorop maar we koesteren ook het belang van plezier in het werk dat we doen. Achterbosch Machinebouw is een platte organisatie die de voorkeur geeft aan een directe communicatie en een efficiënte aanpak om doelgerichte resultaten te behalen. Ons team bestaat uit meer dan 30+ toegewijde medewerkers, en samen werken we elke dag aan een breed scala aan projecten.

Over Achterbosch Machinebouw

Achterbosch Machinebouw is gespecialiseerd in een breed scala aan technische diensten, variërend van het ontwerpen en vervaardigen van complete machines met besturingssystemen tot het produceren van halffabricaten en toelevering van diverse machine onderdelen. Onze uitgebreide ervaring en ons team van deskundige en professionele medewerkers maken ons tot de ideale partner voor het realiseren van diverse projecten. 

Wij produceren voor diverse branches in de metaalsector en de machinebouw. Denk hierbij aan de Agrarische sector (vooral glastuinbouw), interieurbouw, automotive, petrochemische industrie en de voedingsindustrie. 

Onze grootste exportproducten zijn de automatiseringsmachines voor de glas/tuinbouw. Deze machines verzorgen het besproeien en transporten van de planten bij kwekers in heel Europa.

CNC Draaien

CNC Frezen

CNC Buigen

NC Walsen

Lassen (RVS/Staal/Alu)

Cobot Lassen

30+ Medewerkers

Gemiddelde leeftijd: 33

Opgericht in 1994

Klanten in 5+ Europese landen

Impressie

Soliciteren?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu via de button solliciteren. Voor meer informatie kun je ons altijd telefonisch of via de mail bereiken op:

  • 0541 728200
  • info@achterbosch.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.